Verzending, bezorging & retourneren

Wij hebben onze producten in 4 verzendkosten-categorieën ingedeeld: brievenbuspost enveloppe klein (A), brievenbuspost enveloppe groot (B), pakketpost (C) en pakketpost groot (D).
  • Bestelt u iets uit categorie A, dan betaalt u het laagste verzendkostentarief van € 2,48.
  • Datzelfde geldt als u iets heeft gekocht uit categorie B. U betaalt dan het middentarief van € 4,15.
  • Besteld u iets uit categorie C dan betaalt u het verzendtarief van € 6,75.
  • Tenslotte is er categorie D, voor de grotere pakketten met een verzendtarief van €12,71.

Als u bijvoorbeeld iets uit zowel categorie A, B als C bestelt, dan betaalt u automatisch het hoogste tarief. Bestelt u 10 artikelen uit categorie A, dan berekenen wij u het laagste tarief. Uiteraard is alles arbitrair, maar wij verzekeren u dat wij er niet naar streven om winst te maken met het verzenden van de artikelen. We proberen dit louter kostendekkend te houden. Wij rekenen op uw begrip.

Wij verzenden alles per PostNL. Zij streven er naar om uw pakket op werkdagen binnen 24 uur bij u te bezorgen. Maar 100% garantie kunnen ze niet geven. U kunt uw pakket (m.u.v. brievenbus post) ook volgen via www.tracktrace.nl. Wij zorgen ervoor dat alle producten die verzonden worden zorgvuldig en voldoende verpakt zijn, op een wijze dat het risico van beschadiging van de producten tijdens de verzending tot een minimum wordt beperkt.