Over Gemaakt Bij Ons

Wie wij zijn? Een creatieve familie (moeder Magda, dochters Mariska en Sylvia, zoon Arjan, broers Wim en Henk, nichtjes Daniëlle en Ilona) waarbij de hobby’s nogal uit de hand zijn gelopen. We zijn eerst begonnen met wat creaties voor onszelf en wat naaiwerk & ‘cadeautjes’ voor vrienden en bekenden. Vooral na aandringen van de omgeving zijn we min of meer naar buiten getreden met onze ideeën en creativiteit. In eerste instantie via Marktplaats en uiteindelijk hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we in het diepe gesprongen: een eigen bedrijfje/website: www.gemaaktbijons.nl.

In 2023 hopen we ons 12,5-jarig jubileum te vieren.

Doordat we ieder onze eigen kwaliteiten, voorkeuren en inzichten hebben, komen we vaak tot verrassende, creatieve ideeën. Zo is nichtje Ilona onze goeroe van het machinepark en beheerst zij het quilten en borduren tot in de perfectie. Nichtje Daniëlle is onze stylist van de website, de voortrekker van sociale media en onze ICT-specialist. Broer Wim kan toveren met zijn handzaagmachine: je weet werkelijk waar niet wat je ziet! Broer Henk is gespecialiseerd in lampen en ook de vogelhuisjes komen van zijn gouden rechterhanden. Vergeten we nog iemand? Dochter Mariska stelt de vlaggen samen, maakt foto’s, beantwoordt de mails en appjes, geeft workshops, is verliefd op stofjes en vilt en doet dikwijls de inkopen. Dochter Sylvia runt naast kwekerij Moes & Tuin (www.kwekerijmoesentuin.nl), waar wij mee samenwerken voor wat betreft de workshops, ook nog de organisatie rondom deze workshops, is onze ontwerper en verwerkt de mail. Kortom: een manusje-van-alles. Zoon Arjan is onze financiële man en cijferfreak. En tenslotte moeder Magda: ze bedient de naai- en lockmachines zoals een bingewatcher zijn afstandsbediening. Geen naaiwerkje is te hoog gegrepen voor haar. Ze is gek op en van garen en strooit regelmatig met spelden en complimenten. Beantwoordt de telefoon en mail, bewaakt het orderproces en haakt zich een ongeluk. Onze veelzijdige, inspirerende directrice, we zijn trots op haar!

(Bijna) alle artikelen in onze webshop zijn met de hand gemaakt en daardoor origineel, uniek, exclusief en met de nodige zorg, aandacht en vooral heel veel plezier Gemaakt Bij Ons! Deze talloze uurtjes die we aan ons ‘familiebedrijfje’ besteden zijn onbetaalbaar. We hebben veel schik en genieten van alles wat maar creatief is. Hopelijk geniet u met ons mee!

Team Gemaakt Bij Ons